About Me

My photo
A mind traveller. Pretty much an abstract and eccentric human being. But overall, a human panda who embraces food as a hobby.

Sunday, January 27, 2013

Random but sure

Salam all ! :)

Wow, gap of 10 days. I'm missing this space already. To be honest, macam2 sebenarnye dalam minda ni nak cakap. But I'm the spontaneous type. Saya suka nak cakap on the spot, rather dari tangguh kemudian. Because, kalau duk tangguh, hmph, mau lagi lambat. So here I am, 10 days later baru nak buat. Tak senonoh sungguh -_- Anyways, takde menda sangat pun nak cakap, dari aritu nak sangat karang cerita pendek, tapi tak terkarang, acano? Jadik. Just terasa nak membebel sini jap. Maybe lepas Zohor baru ada idea kot. Lepas asar kita mengarang di space kosong ini mau? Jadi ayuh, tunaikan kewajipan dulu. Japgi kita jumpa. HAAA aku tak paham kenapa mesti aku taip sini dulu. Baik aku tunda, Tapi da syok sgt taip. 

Tak pe. Konklusi di sini ada juga. Kita buat kewajipan, baru buat benda lain :) Kan lebih elok kalau begitu. Oh hidupkan selalu ye sunnah2 Rasulullah SAW :) Baginda pasti tersenyum kalau kita di sini selalu ingatkan dia walaupun kita tak pernah berjumpa dengan Baginda. Nak dapat syafaatnya, kene la amalkan sunnah2 dan taat pada Allah kan :) So i bid you momentarily goodbye! Jumpa jap lagi! Kalau teringat nak taip la kan :p 

p/s: Makin tersenyum melihat nikmat-Nya terbentang luas sepanjang masa. Allahuakbar :)

No comments: