About Me

My photo
A mind traveller. Pretty much an abstract and eccentric human being. But overall, a human panda who embraces food as a hobby.

Monday, July 4, 2011

Surat news

Tengok paper apa nampak?
Macam-macam betul tak?
Apa nak cakap?
Takkan nak cakap takde comment. Well. None actually.
Bukan tak nak comment tapi kalau di-commentkan nanti kita di salah faham.
Kadang-kadang bukak paper. I wish la. I really do. 1 day satu hari sahaja. If can. No news about politics/rasuah. Boleh tak? But of course impossible.
Kadang terasa cm nak beli paper, kalau main page is about rakyat malaysia bergabung tenaga membina apa2 lah. tak pun just them sitting together at a table and not fighting about things.
That is hard is it? Guess so. Haih.
Satu malaysia. tapi kalau suma tak bersatu. macam mana la kita nak laungkan kat orang satu malaysia?

No comments: