About Me

My photo
A mind traveller. Pretty much an abstract and eccentric human being. But overall, a human panda who embraces food as a hobby.

Sunday, February 27, 2011

bila saya *gasp* melihat kamu

Saya rasa macam serba bosan dan serba takde kerja. Padahal kan. Kerja tak nak berderet pula. Naik menyampah tengok. tapi terlalu penat nak buat. apa tah lagi nak usha. So saya procrastinate. dalam bahasa melayu, melengah-lengahkan kerja. Tapi bila pikir balik, sbnarnye kerja da siap pon. Tapi sentiasa rasa macam tak abis. Susah jadik orang yang ada attitude nearly perfectionist. Kenapa nearly? sbb saya jenis yang almost perfectionist tapi takde la gila perfectionist. Lepas tu, saya ingin berkata satu dua benda iaitu, 

a) awak, muka awak macam Dermot Mulroney. saya akan *gasp* bila lihat awak. tapi mati smpai situ je la. sbb saya dengan awak. nak berhangan together. memang tak dapek la. awak high atas di sana *nun atas sana* saya low di sini (eh jap tak nak la low, hinanya) middle lah. saya middle sahajoh. jauhnyeee. :( haih.

b) kalau perkataan 'what if' boleh jadik kenyataan. sukanye saya

c) saya ada 4 benda nak kene settle yang buat diri nie rasa cm haram gila nak mati punya penat. padahal takde la penat mana. cuma mental saya da terlalu penat nak function. 

d) ada 7 hari lagi. friends. please remember this day and start doing countdown. :D

e) saya nak boipreng satu. bagi saya please! okay. statement. melampau.

f) HEY mana kamu nieh? jalan tak nak lembap lagi ke? penat la tunggu :(

p/s: saya da penat tunggu.

No comments: